Yritys

MH SERVICE on turvallisuusalan perheyritys toisessa polvessa, joka on perustettu jo vuonna 1999. Sukupolvenvaihdoksen teimme keväällä 2017. Yrityksemme tarjoaa laadukasta ja monipuolista koulutusta sekä korkeatasoisia järjestyksenvalvojapalveluita. Yrityksen arvot ovatkin asiakastyytyväisyys, palveluidemme korkea laatu sekä ammattitaito. Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme samanlaista arvopohjaa.


Yrityksemme alkutaipaleella palvelumme painottuivat ravintoloiden järjestyksenvalvontaan. Vuonna 2004 palvelumme laajenivat turvallisuusalan koulutuksiin, pääasiassa järjestyksenvalvoja- sekä voimankäyttökoulutuksiin. MH SERVICE on koulutuksien järjestämisen edelläkävijä ollen toinen kahdesta järjestyksenvalvojakoulutuksien järjestäjästä Keski-Suomessa jo 2000- luvun puolivälissä. Sittemmin koulutustarjontamme on laajentunut entisestään. Tarjoamiimme koulutuspalveluihin
pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Jotta kykenemme tuottamaan muuttuneessa, niin kansallisessa kuin globaalissa turvallisuustilanteessa asiakkaiden tarpeet täyttäviä turvallisuusalan kokonaisvaltaisia palveluita, koulutamme jatkuvasti myös omaa henkilöstöämme. Kouluttajamme osallistuvat tasaisin väliajoin, niin poliisin kuin puolustusvoimien kouluttajakoulutuksiin. Järjestyksenvalvojamme suorittavat sovellettuja harjoituksia, erilaisiin hyväksymisiin johtavien koulutuksien lisäksi. 

Huhtikuussa 2020 teimme yhtiömuodon muutoksen, jonka myötä yrityksemme on nykyään osakeyhtiö. Yrityksen nimi on MH SERVICE OY ja y-tunnus on 3131093-3. 

 

 

"Tyytyväisyys tappaa kehityksen"